За нас

Често поставувани прашања

Мени е најголемата база на податоци за ресторани и локали кои активно работат на територијата на Македонија.

На нашата почетна страна имате пребарувач според кој можете да пребарувате по локација.

Ги имате сите генерални информации, како што се состав, алергени и цена.


Секој ресторан индивидуално си ги корегира цените на менито.
На профилот на секој ресторан или локал имате оценки.
При отварањето на секој ресторан и локал можете да ги видете сите тие информации.

Контактирајте нè

Воспоставете контакт со нас
Е-пошта:  info@meni.mk